What’s in my diaper bag
25 sep 2015 Mama 15

What’s in my diaper bag

Als Sophia en ik op stap gaan moeten er natuurlijk een aantal spulletjes meegenomen worden. Tijdens de zwangerschap kocht ik een luiertas van Stokke waar ik nog steeds erg blij mee ben. Vandaag laat ik zien wat wij er allemaal in meeslepen!

Een voordeel van een mooie grote luiertas is dat er lekker veel in kan. Nu nemen we niet altijd veel mee, alleen het hoognodige. Ik wil voorkomen dat de tas een soort van vuilnisbak wordt, iets wat met mijn eigen handtas nog weleens gebeurt. Als wij op stap gaan neem ik vaak de spulletjes van Sophia mee en gooi ik mijn spulletjes ook er bij in. Alles in een, lekker handig. Laten we snel verder kijken naar What’s in my diaper bag.

diaper bag

diaper bag

Zelf neem ik standaard een aantal spulletjes mee als we op stap gaan. Twee lipsticks zitten er vrijwel altijd in de tas. In dit geval zijn dat er een van Dior en een van Chanel. Ook neem ik altijd als ik de deur uit ga mijn favoriete portemonnee van Tommy Hilfiger mee en last but not least uiteraard mijn telefoon welke ik binnenkort wil gaan inwisselen voor een iphone 6s plus.

diaper bag

Kleine Sophia heeft natuurlijk de meeste spulletjes in de tas en voor haar neem ik het volgende mee:

Een setje schone kleding

Altijd handig om mee te nemen: een setje schone kleding. Vaak heb ik het bij me en heb ik het niet nodig. Zul je natuurlijk net zien als ik het wel nodig heb, ik het niet bij mij heb. Daarom standaard in de tas!

Sophie de giraf

Ik heb het weleens eerder verteld: wat een leukerd is dit. Al helemaal nu Sophia ouder wordt onmisbaar. Ze kan er namelijk lekker op sabbelen en dit is erg handig als ik eens de speen vergeten ben. Sophie de giraf is echt een aanrader!

Luiers

Onmisbaar voor een baby, dat hoef ik niet uit te leggen.

Hydrofieldoek

Ook altijd handig om mee te hebben. Een hydrofieldoek kan je voor zo veel dingen gebruiken dat ik er tegenwoordig bijna overal wel een heb liggen.

Nutrilon

Ik kreeg een keer dit zakje voeding en heb het nu standaard in de luiertas. Ook al geef ik borstvoeding, stel dat ik om wat voor reden dan ook dit een keer niet kan geven heb ik altijd voeding bij mij!

Zwitsal Bilendoekjes

Jep, hoef ik ook niet uit te leggen.

Dit waren de spulletjes die met Sophia en mij mee gaan als we op stap gaan! Wat neem jij mee als je weg gaat?

handtekening-saskia

Lees ook mijn review over de Stokke Tripp Trapp Stoel, Stokke Xplory True Black en de  Stokke Mycarrier 3in1 draagzak.

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

tb

 

Reacties

 • Celine

  Wat handig zeg! Ik ga binnenkort voor het eerst mijn luiertas indelen! Dit is een handig voorbeeld! Liefs, Celine

  • Saskia Hardeman

   Weet je wat ook super handig is om mee te nemen in de luiertas: boterhamzakjes of van die speciale zakjes voor luiers. Als je dan onderweg ben en een keer geen prullenbak hebt kan je het in een zakje doen. Maar het is natuurlijk ook handig voor weggooien zodat je geen geurtjes hebt.

   • Celine

    Top! Dankjewel voor de extra tip! Liefs, Celine

 • Lifesabout

  Leuk om te zien! En gaaf dat je de Iphone 6 gaat halen! De luiertas was hier ineens overbodig. We nemen nog wel luiers en doekjes mee en wat te eten/drinken, maar verder niet meer spulletjes.

 • Martina

  Leuk om te zien! Zelf heb ik niet eens kunstvoeding in huis haha

  • Martina

   Ik zit trouwens te twijfelen tussen de 6 en de 6plus

 • Ysanne

  Haha die giraffe is echt een ding volgens mij, zie die bij super veel mama’s langskomen. Leuk om te zien allemaal!

 • Margriet

  Hihi, wat een schattig girafje!

 • Vlijtig Liesje

  Mijn kinderen zijn wat ouder dus een luiertas heb ik niet meer. Ik vind Sophie de Giraffe altijd zo leuk! Die zou ik nu nog best mee willen sjouwen ; )

 • Floor

  Wat cute<3

 • Kirsty

  Haha dat van die lipsticks is voor mij herkenbaar, ik neem er ook altijd wel een paar mee in mijn tas. Wat een schattige giraffe heeft Sophia toch ook!

 • Lilussh

  Mommy with Class !

 • jeapiebel

  Allemaal handige dingen om mee te nemen, met kleine kinderen moet je altijd extra mee. Gelukkig zit lipsticks er nog bij. Dus je blijft nog steeds een beauty mama.

 • Saar

  Leuke blog 🙂 Netjes opgeruimd en overzichtelijk, houden zo!

 • Els

  Tyler is nu 13 maand dus er gaan alleen nog luiers billendoekjes en sudocrem, maar ook wel een zet schone kleding aangezien er tandjes doorkomen. Maar over voeding hoef ik me niet meer druk te maken, hij eet alles. En voor mezelf heb ik genoeg aan een portomonnee, telefoon en sleutels. ow ja en batterijen voor mijn gehoorapparaten, die gaan altijd leeg als je weg bent

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.