Welcome To My Life! Een fijne normale week :)
5 sep 2016 Lifestyle Welcome To My Life! 18

Welcome To My Life Een fijne normale week :)

Het is maandag! Dus mag ik jullie weer een kijkje geven in hoe ons leven er afgelopen week uitzag. Het was een week met heerlijk weer en ik hoef waarschijnlijk niet meer te vertellen hoe gek ik daar op ben. Door middel van een heleboel foto’s laat ik jullie weer zien wat wij zoal gedaan hebben!

school

Maandag begon er weer een  nieuwe schoolweek. Senna ging weer fijn naar school en Vincent begon de dag met een vergadering. Sophia en ik waren rustig thuis en rommelden een beetje aan. De hele dag was gewoon zo’n lekker rustige dag en ben ik verder vergeten om foto’s te maken.

Koffie

Dinsdag! Het was weer zo’n ochtend waarbij ik lekker veel koffie dronk om een beetje het gevoel hebben om wakker te blijven. Het blijft toch een dingetje die slapeloze nachten hoor.

Aubergine en paprika

Ik plaatste een artikel online met daarin onze onze maaltijden per week. Wat super tof om te zien dat jullie het zo leuk vonden om te lezen. Dit gaat een item worden dat ik maandelijks wil laten terugkeren.

Kinder Surprise

Woensdag kwam er weer gezellig een vriendje van Senna spelen. Ik kocht voor hen Kindersuprise eieren omdat ik weet hoe lekker ze dit vinden. Moet kunnen :).

munt

Van de moeder van het vriendje van Senna kreeg ik stekjes munt! Heerlijk, ik ben dol op muntthee. Altijd goed om weer nieuwe stekjes te hebben.

Kinderkleding Tag

Ook kwam er zoals elke woensdag natuurlijk weer een video online. Dit keer de kinderkleding tag. Super leuk om deze vragen te beantwoorden!

wandelen

Donderdag ging ik wandelen met mijn prinses! Ik moest nog wat kleine boodschapjes halen en we knoopten er nog een fijne wandeling aan vast.

bloemen

Onder andere kocht ik roosjes en er waren er al een paar onthoofd :).

Sophia

Vrijdag is Senna uiteraard naar school en werkt Vincent buitenshuis. Sophia en ik zijn in huis, ruimen de keuken op en doen de was. In de middag komt er gezellig een neefje spelen, waar ik geen foto’s van maak.

dagboek

Zaterdag pyamadag. Vincent is de hele dag druk met zijn spullen pakken voor het klimmen. De kinderen en ik rommelen wat, aan gewoon lekker rustig.

Clipper Tea

Ook werd ik nog verrast door een onwijs leuk pakketje van mijn favoriete thee merk Clipper met hun nieuwe limited Edition Happy Mondays, een heerlijke thee met citroen gember en peper. Echt een aanrader! Kennen jullie deze al?

spelen

Degene die mij volgen op snapchat en Instagram (twinkelbella) weten al dat op zondag ochtend Vincent al heel vroeg vertrok. Hij gaat klimmen in Italië en Zwitserland zoals hij de laatste jaren elk jaar weer doet.

selfie

Mijn moeder haalt Senna op zodat hij bij mijn ouders kan spelen en in de middag ga ik weer naar mijn ouders om hem op te halen. Ik probeer zo veel mogelijk afleiding voor Senna te zoeken zodat hij het zo min mogelijk merkt dat Vincent er niet is.

pizza

Senna mag kiezen wat wij gaan eten en hij kiest voor een pizza. Dus bestellen wij die. Senna vertelt dat hij elke dag pizza wil eten maar daar beginnen we maar niet aan :).

Dit was het voor deze week. Voor aanstaande woensdag kunnen jullie een video op mijn Youtube kanaal verwachten waarin ik vertel wat Vincent precies gaat doen en hoe het gaat met de kinderen en mij, een kletsvideo dus! Tot dan!

Hoe was jouw week?

handtekening-saskia
Volg jij mij al via,
YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

 • Leonie

  Altijd fijn dat jij je artikelen ook zo ‘vroeg’ online zet.. Nu met nachtvoeden altijd wat te lezen! Elke dag pizza, haha. Succes met de week zonder je manneke! Lijkt me best lastig. X

  • Saskia Hardeman

   Haha, ja speciaal voor de mama’s die snachts voeden :).

 • simpel, met een snufje liefde

  Elke dag pizza! Ik vind het een goed idee 😉

 • Stefanie

  Verse muntthee is altijd lekker! Heb hier ook een aantal plantjes in de tuin.
  Succes deze week zonder je man!

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel voor je reactie Stefanie!

 • MARIJKE

  Lekker zo’n fijn rustig weekje!

 • Lilian

  Dat heb ik ook altijd vaak als ik bloemen krijg, wel zonde! Leuk om weer een overzicht van de week te zien.

 • sammie

  Oh die kinder eieren heb ik heel veel gegeten vroeger. Blijf die chocolade lekker vinden. Pizza is altijd een goed idee 😀

 • Loes | Gewoon iets met Loes

  Ah heerlijke foto’s! Die kindersuprise-eieren zijn inderdaad lekker! Mijn dochter gaat alleen maar voor het speeltje en na 1 hap geeft ze dan de chocola aan mij, helemaal geen straf, hihi. En leuk, dat pakketje van Clipper, ik ben ook fan van die thee!

  • Saskia Hardeman

   Haha toen mijn zoontje jonger was ging hij ook alleen voor het speeltje. Maar nu niet meer hihi 🙂 Dankjewel voor je reactie!

 • Jonna@Burgertrutjes

  Oh ik ben onwijs benieuwd naar de thee, ken dit merk nog niet 🙂

  • Saskia Hardeman

   Als je van thee houdt is dit zeker een aanrader!

 • Iris

  Die eieren: nostalgie 🙂

 • Kirsten

  Zo’n KinderSurprise zou ik ook wel willen, haha 🙂 Leuk weekoverzicht!

 • Nesrin

  Clipper ken ik maar die Happy Mondays thee heb ik nog niet gehad en lijkt mij heerlijk. Leuk weekoverzicht weer!

 • Lieke

  Lijkt me een heerlijke week zo! Zo leuk om zo een kijkje te krijgen in je leven. Elke dag pizza?! Geen slecht idee hoor, haha! Ik ken die clipper thee nog niet, wel van gehoord, maar heb het nog nooit geprobeerd. Toch maar eens doen dan, aanrader?

  • Saskia Hardeman

   Ja, ik vind het heerlijke thee. Wij hebben er een hele theedoos vol van haha. Ze hebben genoeg smaksn dus zit vast iets bij wat je lekker zal vinden. Dankjewel voor je reactie 🙂

   • Lieke

    Oke super, dankjewel! Dan ga ik maar eens kijken 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv