WEEKVLOG: SINTERKLAAS EN TWIJFELS!
8 dec 2018 Mama 2

WEEKVLOG: SINTERKLAAS EN TWIJFELS!

Welkom bij een nieuwe weekvlog! Ik ben Saskia, mama van twee kindjes, en fulltime blogger. Afgelopen week vierden wij natuurlijk Sinterklaas. De hele week stond daarom in het teken van drukke en blije kindjes. Ook vertel ik over een aantal twijfels waar ik momenteel mee zit. Kijk je mee? 

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes (graag!) en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Ik zou het super tof vinden als je zou willen abonneren op mijn youtube kanaal, het is gratis en zo blijf je op de hoogte van al mijn video’s!

BEDANKT VOOR HET KIJKEN MAAR WEER EN HEEL VEEL LIEFS!

Reacties

  • Anneleen

    Ik kijk je vlogs nog steeds heel graag en zie ze nog steeds even graag als een half jaar geleden! 🙂 Maar je moet vooral doen waar jij je lekker bij voelt! X

  • Inge

    Ik kijk ook nog altijd even graag je vlog als een half jaar geleden! En juist de dingetjes van de dag zijn super herkenbaar en leuk om te zien! Koken, boodschappen doen, schoonmaken, met de kindjes spelen. Kortom, ik verheug me iedere week op jouw vlog en ga er altijd lekker voor zitten met een kop thee!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv