Wat zou jij leuk vinden om te lezen op Twinkelbella?
25 jan 2014 Lifestyle Overige 16

Wat zou jij leuk vinden om te lezen op Twinkelbella?

Over ongeveer een maand bestaat Twinkelbella een half jaar! Jeej wat ben ik daar super blij mee! Ik had nooit kunnen hopen dat mensen mijn blog zouden lezen en het ook nog eens leuk vinden 🙂 Omdat ik heel benieuwd ben naar jullie mening vraag ik vandaag een klein beetje om jullie hulp. Lees je mee?

Ik ben namelijk ontzettend benieuwd wat jullie graag op Twinkelbella zouden willen lezen. Ik probeer zo veel mogelijk af te wisselen door niet steeds over dezelfde onderwerpen te schrijven. Twinkelbella is natuurlijk een beauty/lifestyle blog. Ik probeer hier dan ook regelmatig over te schrijven. Ook komen er af en toe berichtjes voorbij over Senna. Bovenal ben ik moeder dus dit zal iets zijn wat ook af en toe terug te lezen is. Maar nu dan de vraag: wat zou jij leuk vinden om te lezen op Twinkelbella? Is dat bijvoorbeeld:

 • Reviews (en zo ja, make up of verzorging e.d.?)
 • Persoonlijk
 • Moederpraat
 • Make Up
 • Gezondheid
 • Nagels
 • Fashion
 • (vul eventueel zelf iets aan als je het mist in de lijst)

In de toekomst zou ik graag nog eens een enquête doen. En voor nu vraag ik het even zo. Jullie mening is voor mij ontzettend belangrijk! Ik zou het dan ook super vinden als jullie in de comments zouden willen reageren met wat jij zou willen lezen!

Bedankt meiden en een fijne dag!

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin en/of twitter?

 

Reacties

 • Jouvence

  make-up en persoonlijke dingen vind ik altijd erg leuk om te lezen xx

 • Anouk

  Wauw een half jaar al! Dat gaat snel, alvast gefeliciteerd.
  Ik vind j er reviews altijd fijn om te lezen, vooral die ene over nivea gezichtsreiniger. En persoonlijke artikelen vind ik ook altijd leuk! Verder laat ik me graag verrassen.

 • Whitney

  Ik geniet elke dag weer van je blog. Wat ik het leukst vind zijn je persoonlijke stukken en moederpraat. Denk omdat ik zelf nu in die fase ben.

 • Geertje

  Ik vind alles eigenlijk wel leuk, maar dan wel afgewisseld. Je hebt 7 onderwerpen genoemd, dus iedere dag van de week een ander onderwerp 😉

 • Felicia Rodrigues dos Santos

  Ik vind een persoonlijke beautyblog met een goede afwisseling aan filmpjes en reviews, blogposts het leukst om te volgen. Gefeliciteerd met een half jaar zeg 🙂 Ik besta nu drie weken (als beautyblogger), maar ik denk dat een half jaar zo omvliegt.

 • Charlotte

  Nagels en reviews! Maar ik vind recepten ook erg leuk

 • Gwen

  Eigenlijk vind ik je inhoud nu al gevarieerd genoeg 🙂 Hoewel, ik geef natuurlijk de voorkeur aan persoonlijk en moederpraat (duhh haha), maar vind die afwisseling wel leuk om te lezen en uiteindelijk ben je idd een beauty/lifestyleblog, dus elke dat mamapraat kan niet 😉 Persoonlijk spreken de reviews van dure make-up dingen mij het minst aan, maar dat is omdat ik het zonde vind om nagellak van 15 euro te kopen als ze het ook verkopen voor 2 euro. Heeft vast alles te maken met het feit dat ik nagels bijt en liefst elke 2 dagen van lakje wissel 😉

 • Nicole

  Ik vind het erg leuk de afwisseling.. Dus niet 3 of 4 dagen na elkaar reviews (al vind ik reviews erg leuk) maar echt afwisselend..
  De mamapraat vind ik super uiteraard nu ik zelf mama wordt helemaal haha.. Misschien meer lifestyle?

 • Michaela

  Ik vind dat je het geweldig doet, maar ik blijf gek op make-up reviews 🙂

 • Jess

  Ik vind je blog erg leuk zoals hij nu is. Juist door de afwisseling. Ik vind reviews altijd leuk om te lezen en zo nu en dan mamapraat. Verder vind ik fashion ook leuk om te bekijken. Ik zou gewoon op deze voet verder gaan.

 • Kissyfur

  Lees alles wat los en vast zit maar je persoonlijke berichtjes komen altijd prachtig over. Laat je weer even stilstaan….

 • Luuke

  Ik zelf vind reviews over make-up en verzorging erg handig en leuk om te lezen. Verder misschien een keertje een tutorial misschien? Moederpraat lijkt me ook wel eens leuk om te lezen!

 • Rosa

  Ik vind inspiratie artikelen ook altijd leuk 🙂

 • FSHN Forward

  Je doet het super meis! Ik vind zelf persoonlijke artikelen altijd erg leuk!

 • Nanda

  Ik volg je pas net, maar het ziet er leuk uit. Natuurlijk vind ik moederpraat leuk… 😀 Snelle recepten, dat vind ik ook altijd leuk. En qua beauty, ook graag snelle tips of DIY’s!

 • Nanda

  Ik vind wel een hoop ‘leuk’ …

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv