Tip! Lente E-Book (gratis)
4 jul 2015 Lifestyle 10

Tip! Lente E-Book (gratis)

Met de temperaturen van de laatste dagen is de Lente eigenlijk al weer vergeten. Toch is het nog even de moeite waard om de lente een klein beetje terug te halen. Namelijk door middel van het Lente E-Book. Wat dat is, vertel ik je graag in dit blogje!

Het Lente E-Book is ontwikkeld door Westwing. Bij Westwing kan je online terecht voor mooie spullen voor het interieur maar ook voor bijvoorbeeld tassen en zonnebrillen van interessante merken zoals Rayban.

huishouden

Het Lente E-Book zit boordevol informatie omtrent huis en tuin. Zo kan je bijvoorbeeld tips lezen over hoe je binnen een uur je huis spik en span krijgt. Ook is er te lezen over handige huishoudelijke tips. Wist je bijvoorbeeld dat je voor een mooi en schoon toilet je deze kan spoelen met cola?

Helemaal interessant is het schoonmaakschema. Stap voor stap staat aangegeven hoe je in zo min mogelijk tijd je huis helemaal lekker schoon krijgt. Voor mij persoonlijk werken dit soort schema’s altijd heel erg goed, het creëert overzicht!

tuin

Ook als je van tuinieren houdt kan je in het Lente E-Book erg handige tips lezen over welke planten je bijvoorbeeld het beste op het balkon kan zetten. Of welke bloemen, groente of fruitsoorten je richting het noorden of zuiden moet planten.

Zelf heb ik het meeste gehad aan de huishoudelijke tips, deze kan ik dan ook oprecht aanraden. Alhoewel ik heel erg ben van grootmoeders huishoudtips, las ik in het Lente E-Book tips waar ik nog nooit van had gehoord. Ontzettend leuk dus en een schoon huis gegarandeerd!

Klik hier om naar het E-Book te gaan.

Kende jij dit E-Book al? Wat is jouw ultieme schoonmaaktip?

handtekening-saskia

Dit artikel is in samenwerking met Westing

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Els

  Klinkt als een fijn boek. Mijn beste huishoudtip…. gewoon beginnen ;-). Dat vind ik vaak het lastigst.

 • lin mommysworld

  Wow dit vind ik er echt goed uitzien! Ik hou ook van schema/lijstjes want dat werkt bij mij ook het best. Dus ik ga zo gelijk even kijken!

 • Kirsty

  Dit is voor mij volgens mij wel heel handig! Ik ben niet zo’n goede huisvrouw haha dus ik ben altijd benieuwd naar goede tips! Als ik hier het huis schoonmaak doe ik er ook veel langer over dan 1 uur haha!

 • debby

  Wat een leuke tip. Ik hou van zulke boeken en ik ga hem dan ook echt zo gelijk aanschaffen.

 • Iris

  Dat lijkt me fijn, zo’n overzicht. Dan weet je ook meteen wat je wel en niet gehad hebt.

 • Dina

  Wat leuk zeg, ik heb het eBook even bekeken. Het is mooi vormgegeven! Persoonlijk heb ik niet zo veel moeilijkheden met het huis netjes en schoonhouden (ik vind schoonmaken eigenlijk altijd heel leuk).

 • Deborah

  Dit lijkt mij echt een handig boek, ook al woon ik nog thuis! Leuke vormgeving ook!

 • Dana

  Dat lijkt mij best een handig boekje. Zelf ben ik gewoon van: ergens beginnen en alles de prullenbak in wat niet nodig is voor nu en later 🙂

 • Chahrazad

  Ik kende het nog niet. Maar wat handig zeg!

 • judith

  Ohhhh wat fijn! Ik wilde morgen van start gaan met een huishoudplanning, want als je beiden fulltime en onregelmatig werkt dan levert het nog wel wat stress op om alles bij te houden.
  Ik ga ermee aan de slag thanks xx

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.