This Or That Tag Pregzilla Style!
17 mei 2015 Lifestyle Mama 8

This Or That Tag Pregzilla Style!

Lieve, en medezwangere Tamara, heeft mij een aantal weken geleden getagd voor haar zelfbedachte Pregzilla tag! Helemaal leuk met geweldige vragen over hoe ik mij gedraag als “vreselijk onuitstaanbaar zwanger kreng“. Bij wijze van spreken dan hé. Laten we snel verder kijken naar de vragen en mijn antwoorden!

 • Het is 2 uur s’nachts en je snakt naar een broodje kroket. Jij…

Draait je om en probeert verder te slapen.  / Schopt, prikt, port, schreeuwt net zo lang tot je vent uit bed gaat om het voor je te maken.

Mag ik ook geen van beide antwoorden kiezen? Altijd als ik ergens heel erg zin in had, ook al was het midden in de nacht maakte ik het gewoon zelf :0. Vincent doet heel veel voor mij, alleen dit zal hij niet doen.

 • Je man komt thuis met een pakje voor de baby dat hij zelf heeft uitgezocht en waar hij heeeeel blij mee is. Jij vindt het een gedrocht. Jij…

Neemt het met de allerliefste glimlach aan en besluit je het je baby dan misschien 1x aan te trekken/ Start een tirade hoe hij aan zo’n verschrikkelijke wansmaak komt en knipt het pakje aan stukken.

Ik zou het met de allerliefste glimlach aannemen omdat ik weet dat hij het met alle liefde heeft uitgezocht. Gelukkig hebben mijn man en ik dezelfde smaak en zal dit niet zo snel gebeuren.

 • Je man en jij worden het maar niet eens over de kleur van de babykamer. Jij.. 

Geeft toe en neemt genoegen met de smaak van je man of zoekt een compromis / Begint te huilen, om net zo lang zielig te sniffen tot je je zin krijgt.

Ik zoek een compromis! Dat doen we altijd als we er niet uitkomen 🙂 Ik sluit wel (vaak) net zo lang een compromis totdat ik mijn zin krijg.

 • Op je babyshower zijn allemaal mensen die je eigenlijk niet mag en de hapjes zijn ontzettend smerig. Jij.. 

Laat je ongenoegen niet merken en probeert er maar het beste van te maken/ Krijgt een hysterische huilbui omdat : ‘Je het allemaal ontzettend stom vindt’ en nadat je een luier met ‘poep’ in het gezicht van de gastvrouw hebt gedrukt, been je boos weg.

Ik zou mijn mooiste lach proberen op te zetten maar zou er wel moeite mee hebben. Als de hapjes niet lekker zijn zou ik het denk ik niet kunnen laten daar iets van te zeggen als iemand er naar vraagt.

 • Je bent jezelf een beeeeeeetje ( lees dus heeeeeeeeel veel) te buiten gegaan aan babyspullen en had bedacht ze in de kast te verstoppen, maar net als je met 20 tassen binnen komt lopen zie je dat je man op de bank zit met een bankafschrift, je ‘verstopte aankopen’ en een gezicht dat boekdelen spreekt. Jij: 

Zucht en draait je om om het aaaaaallemaal terug te brengen, misschien is de hele Lief! collectie ook wat overdreven… / Wordt boos en schreeuwt dat het hem kennelijk niet interesseert hoe jullie kind erbij ligt en dat je echt NIKS terugbrengt.

Hahaha dit gebeurt regelmatig bij ons hoor 🙂 Als moeder hoor ik er gewoon voor te zorgen dat alles thuis goed in orde is. Daar hoort ook bij dat de kindjes er netjes bijlopen. En soms zeg ik dat ik iets zal terugbrengen maar dit doe ik eigenlijk nooit. Niet verder vertellen.

 • Je bent met je man op visite bij je schoonouders, als je schoonmoeder ineens laat vallen dat jullie toch wel je kind gaan vernoemen naar die verschrikkelijke oudtante/oom met die verschrikkelijke naam. Je man zegt dat jullie daar nog niet over nagedacht hebben maar dat het zeker een optie is… Jij:

Zucht en lacht wat mee, dit idee druk je later te kop wel in / Wordt ongelovelijk kwaad! Wat denkt je schoonloeder wel niet??? Dat je jouw kind zo’n vreselijke naam geeft? Om vervolgens te eisen dat jullie NU! naar huis gaan.

Dat idee druk ik later zeker de kop in. Het gaat gewoon niet gebeuren.

 • De drukker van jullie geboortekaartjes belt met de mededeling dat jullie zorgvuldig uitgezochte kaartjes helaas niet meer gedrukt kunnen worden. Jij:

Bent teleurgesteld, maar neemt je voor gewoon nog mooiere kaartjes uit te zoeken/ Schreeuwt keihard in de telefoon wat een verschrikkelijk bedrijf het wel niet is, dat je ze gaat aanklagen en dat ze de aanbeveling bij de pufclub dames echt kunnen vergeten! Puh!

Gelukkig maakt mijn man zelf de kaartjes 🙂 Maar als bovenstaande zou gebeuren zou ik mooiere kaartjes uitzoeken maar het niet kunnen laten om mijn ongenoegen op een “nette” manier te uitten naar de drukkerij.

 • Je man geeft aan het in de laatste weken toch een beetje eng vind om seks te hebben met die enorme bewegende buik. Jij:

Snapt dit volkomen, natuurlijk is dat voor een man ook een beetje gek allemaal. / Je barst in tranen uit en piept tussen de jankkreten en het gesnotter door of hij je niet meer aantrekkelijk vind en of hij misschien een ander heeft. ( vast dat ene kreng met die rode stilleto’s van kantoor! Je wist het! Grrrr!!

Hahaha ik denk dat dit eerder andersom is 😉

Bedankt Tamara voor de super leuke tag en dat je mij getagd hebt!

Wat zou jij doen als je man thuis komt met een pakje voor de baby wat jij echt afschuwelijk vindt?

handtekening-saskia

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Norine

  Ohhh! Jij valt echt reuze mee als zwangere! Kon veel erger!

 • Sylvie

  Nou jij lijkt me prima te hebben als zwangere hoor! En inderdaad dat laatste 😀

 • indian2day

  Wat een leuke antwoorden! Leuk om te lezen x

 • beautifulday4makeup

  Ik vind dit een erg leuke tag om te lezen

 • Kim

  Leuke tag! En je klinkt helemaal niet vreselijk en onuitstaanbaar, haha.

 • Iris

  Haha, dit is echt een leuke tag!

 • Nathalie

  Wat een super leuke tag!

 • Tamara

  Hahaha superleuk dat je hem ingevuld hebt! Je lijkt me een superredelijke en lieve zwangere hahaha!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.