Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 13)
31 mrt 2014 Overige 18

Persoonlijk: Welcome To My Life (week 13)

Hoi! Goedemorgen! Wat een fijne week heb ik weer achter de rug! Afgelopen week was de week dat Senna en ik allebei erg snotterig waren, maar ook de week dat we fijn naar mijn oma in Enschede gingen! Kijk je mee naar mijn afgelopen week?sushi

We begonnen de week helemaal goed door maandagavond lekker sushi te bestellen! Ik bestelde voor het eerst sushi met augurk en het was lekker!

h en m

Ik kreeg mijn bestelling van de h en m binnen, meer dan de helft gaat terug omdat de maten niet goed zijn of het artikel toch niet zo mooi.

rosalie en sas

Ik mocht lekker werken en had Rosalie met me mee. Zo gezellig! Haar stage loopt bijna af en ik zal haar missen! Gewoon omdat ze zo leuk is 🙂

citroen

Dinsdagavond voelde ik me niet zo lekker en woensdag voelde ik me echt beroerd. Mezelf met Senna naar muziekles gesleept maar daarna was ik kapot en had ik overal pijn. Ik dronk dus lekker veel gekookt water met een verse citroen!

starbucks

Thuis heb ik meeneembekers van de starbucks, ideaal in de afwasmachine en weer schoon. Als ik met de auto weg ga, neem ik vaak een starbucks beker met koffie en thee mee.

sas

Ik ging met Senna mijn zus en nichtjes naar Enschede. Mijn familie woont daar en we gingen op bezoek bij mijn Oma! Stiekem zou ik eigenlijk wel naar twente willen verhuizen, ik voel me daar thuis! Deze foto maakte ik van mijn nichtje en mij toen we lekker aan het zonnen waren in het gras!

mc donalds

Altijd als we naar Enschede gaan, rijden we op de terugweg langs de mc donalds. Leuk voor de kindjes! Senna vind het helemaal leuk zo’n happy meal!

sas sas2

Heel charmant deze foto’s zonder make up, maar ik ging hardlopen .En ik was best trots eigenlijk want het was nu voor het eerst en alhoewel ik echt ging zin had in het begin, ging het aan het einde best goed 🙂 Mijn streven is om minstens twee keer in de week te gaan hardlopen!

mac-blush  mac blush

Ik plaatste donderdag een review over mijn nieuwe blush: Mac Rosy Outlook *klik*. Ik plaatste er omdat ik me zo beroerd voelde nog geen gezichtsfoto bij, maar hier is die dan!

Zo dit was weer mijn afgelopen week in een notendop. Aankomende week heb ik lekker veel afspraken staan. Het meeste gezellig met vriendinnetjes. Verder belooft het super mooi weer te worden dus daar gaan we zeker gebruik van maken! Ik wil deze week ook heel graag mijn kledingkast opruimen en plaats maken voor de zomerkleding. Ik vind dit nooit zo leuk om aan te beginnen maar als ik eenmaal begonnen ben en het klaar is ben ik ontzettend tevreden 🙂 Toch maar toe zetten dus.

Hoe was jouw afgelopen week? Heb je nog leuke plannen voor aankomende week?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Doe jij al mee met de winactie?

 

 

Reacties

 • Kimberley

  Leuk weekje achter de rug, op het ziek zijn na 🙂 Sushi met augurk? Lijkt me heel apart! En heel handig die Starbucks beker, moet ik eigenlijk ook maar gaan halen… Succes met hardlopen en mocht je je nog een beetje ziek voelen; beterschap!

 • Kim

  Leuke foto’s! Ik vind het altijd lekker om even te hardlopen.. Aan het einde voel je je altijd goed inderdaad, gehe!

 • Geertje

  Balen dat je je niet zo lekker voelde halverwege de week, maar zo te zien heb je van de rest van de week iets gezelligs gemaakt. Staat je trouwens echt goed, dat donkere haar!

  • Saskia Hardeman

   Lief, dankjewel!!

 • Sophie

  Aah wat supergoed dat je bent gaan hardlopen; woehoe! En al dat lekkere eten, mmmm. Sushi <3

 • Esther

  Ik ben écht verslaafd aan Sushi 🙂 ik krijg deze week trouwens ook nog een H&M pakketje binnen en stuur vaak 8 van de 10 terug! Het bestellen geeft vaak al een heerlijk gevoel hihi.

 • Natascha

  Wat een leuke foto’s weer. Je bestelling bij H&M is heel herkenbaar, ik stuur ook meestal 90% terug. En wat betreft je foto tijdens het hardlopen: ik wou dat ik er zo uit zag als ik hardloop haha.
  Ben je al weer helemaal opgeknapt? Ik helaas nog niet, maar wens je een fijne week!

  • Saskia Hardeman

   Veel beterschap!

 • Mayara

  Leuke foto’s! Ik snap niet waarom kleding bij andere webshop gelijk goed vallen en bij H&M is er altijd een probleem.

  • Saskia Hardeman

   Ja jammer is dat, de kleding vind ik vaak zo groot uitvallen.

 • Joyce

  Leuke foto’s! Goed dat het zo goed ging met hardlopen 🙂

 • Rosanne

  Ik heb dat best vaak bij H&M, dat het model niet mooi zit of gewoon niet past. Leuke foto’s heb je gemaakt, en je blush staat je heel mooi!
  liefs x

 • Jennn

  Leuke foto’s!

 • saskia

  zulke leuke foto’s!! dat eerste briefje is zo leuk!! en de sushi… yum yum!!

  leuke foto ook van jou met je nichtje!! ik ken dat gevoel met verhuizen naar… Ik heb dat met zeist waar mn ouders wonen!! terwijl dat echt heel dicht bij Nieuwegein ligt!! maar daar ben ik opgegroeid en wonen mn ouders dus voelt als thuis!

  • Saskia Hardeman

   Ja bijzonder is dat eigenlijk dat je met een plaats verbonden kan voelen 🙂

 • Gwen

  Een fijne week weer zeg! En dat hardlopen, respect!!!

 • Cindy

  Leuk je haar zo met dat andere kleurtje, zo zie je het beter!

 • Jaimy en Laura

  Hé, wat leuk Enschede! Daar woon ik!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.