Persoonlijk: Welcome To My Life! Tosti, Stokke Xplory & Hotel
1 feb 2016 Lifestyle 29

Persoonlijk: Welcome To My Life Tosti, Stokke Xplory & Hotel

Hoi! Het is tijd voor een nieuw overzicht van onze afgelopen week. Een week met heel veel regen (bah) maar ook een week waarin een vriendinnetje jarig was, we tosti’s aten en ik kon gaan uitslapen. Kijk je gezellig mee?

ziekenhuis

Maandag ochtend zit ik in de wachtkamer bij de gyneacoloog. Ik ben doorverwezen om mijn hormonen verder te laten onderzoeken. De gyneacoloog heeft op de een of andere manier het plaatje niet voor zich en heeft het bijna alleen maar over anti conceptie. Omdat ik momenteel gewoon niet mijzelf ben kan ik niet goed voor mezelf opkomen. Wij gaan dus een nieuwe afspraak maken, met Vincent erbij dit keer 🙂 Oh en voordat ik er nog meer opmerkingen over ga krijgen: de arts heeft gewoon een doorverwijzing met het verhaal duidelijk en had dus kunnen weten dat ik niet voor anticonceptie kwam.

Sophia

Vanwege de mislukte afspraak voel ik mij een beetje gefaald (omdat ik het niet heb kunnen duidelijk maken) en ik voel mij de hele dag een beetje rot. In de middag ben ik er klaar mee en ga ik lekker wandelen met Sophia . Dit meisje maakt mijn dag weer goed.

soep

Dinsdag start ik na het ontbijt direct met het maken van groentesoep. De runderschenkel moet een paar uur trekken dus zo ben ik lekker op tijd.

lief

In de middag als ik naar boven loop zie ik Sophia en Senna samen spelen, echt zo lief

verjaardag

Woensdag is mijn vriendinnetje jarig en we gaan even naar haar toe. Sophia blijft bij Vincent thuis zodat we op de fiets kunnen. Het waait hard!

tekenen

Zoals je op bovenstaande foto kan zien vermaakt Senna zich prima en krijg ik hem bijna niet meer mee naar huis 🙂

regen

Donderdag ga ik ondanks de regen even wandelen met Sophia. Het regent bijna de hele week. Is dat bij jullie ook zo?

foto

Voor de lunch eten we sinds lange tijd weer tosti. Lekker! Verder ga ik de middag lekker slapen. Ik had eigenlijk de middag met mijn zus afgesproken maar voel me totaal niet fit en blijf lekker thuis. Een hele rustige dag dus.

stokke

Vrijdag krijg ik iets onwijs gaafs van Stokke binnen. Omdat het steeds regent heb ik deze wagen nog niet mee naar buiten genomen en foto’s gemaakt, maar dat komt vast en zeker. Het is echt zo’n gaaf ding namelijk de Stokke Xplory True Black ! In de middag komt er een vriendje spelen van Senna. Senna vindt dat zo leuk!

sas

In de avond vertrek ik naar een hotel bij ons om de hoek om eens een goede nacht door te slapen. Er komt van de week nog een blogje over online.

lief

Zaterdag ochtend ontbijt ik in het hotel. Ik lees wat blogs aan het ontbijt en geniet van mijn rust haha. Eenmaal thuis zijn de kindjes heel lief en blij. Senna zegt: waar was je nou, het duurde zo lang. .

Brooks

In de middag gaan we naar het dorp om Senna weg te brengen voor een kinderfeestje. Vin, soof en ik gaan naar de Runnersworld. We gaan eigenlijk voor schoenen voor Vincent omdat hij straks de marathon moet lopen maar komen met schoenen voor hem, en ook voor mij, thuis. Ik wilde in de winkel alleen zooltjes kopen, maar het blijkt dat ik zo slecht loop dat ik nieuwe schoenen nodig heb. Ik heb ze inmiddels uitgeprobeerd en ze lopen als op wolkjes tijdens het hardlopen 🙂

hardloopschoenen

Zondag ga ik hardlopen met mijn nieuwe schoenen. In de regen zelfs haha, maar het valt uiteindelijk wel mee. Mijn schoenen lopen echt zo fijn.

gourmettenVerder hebben we een hele rustige dag. In de middag ga ik wat vlees marineren voor de gourmet van de avond. Senna snijdt met Vincent wat groent. Senna heeft zelf de champignons gesneden en is heel trots.

Dit was weer een kijkje in onze afgelopen week. Aankomende week vooral veel rust. Aankomend weekend gaat Senna bij mijn zus logeren, we gaan ook nog kijken voor een logeeradresje voor Sophia, dan kunnen Vin en ik weer eens iets samen doen.

Fijne week lieve allemaal! Hoe was jouw week? 

handtekening-saskia
Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • simpel, met een snufje liefde

  Zo alen dat de gynaecoloog niet even de moeite nam om eens goed naar je verhaal te kijken etc. Hier heeft het ook veel geregend, gelukkig niet de hele week. Ik wens je een fijne week toe, met hopelijk meer droge dagen en zonneschijn.

 • Fenna

  Pff die gynaecoloog… je zou denken dat een gynaecoloog zich wat beter in kan leven. Ik ga nooit alleen naar dat soort afspraken, dan vergeet ik de helft of sta zonder de juiste info weer buiten haha.

  Leuk cadeautje van Stokke 🙂

  Hopelijk wordt het deze week wat mooier weer, maar erg zonnig ziet het er momenteel nog niet uit.

 • beautifulday4makeup

  Je nieuwe schoenen zijn echt supertof!

 • Michelle

  Tssssk, wat een lompe gynaecoloog zeg. Balen voor je dat jij dit dan net weer hebt. En echt goed da je een nachtje in een hotel bent gaan slapen. Een uitgeruste mama kan er beter voor haar kindjes zijn.

 • Joyce

  Aah tof een wagen van Stokke! Tamara had hem al een laten zien, wat een gaaf ding!!

 • Miranda

  Pffff wat balen zeg. Die afspraak bij de gynaecoloog. Heel goed dat je gewoon een nieuwe afspraak hebt gemaakt en samen gaat. Ik ga ook eigenlijk altijd met Martijn naar afspraken in het ziekenhuis, ik vind dat best moeilijk altijd. Om alles te vragen wat je vooraf wilde, om alles te onthouden, om ‘je zin’ te krijgen bij artsen die soms lastig zijn etc. Goede set dus! Hopelijk verloopt de volgende afspraak een stuk beter!

 • Charlotte

  Balen dat je afspraak bij de gynaecoloog niet ging zoals gehoopt, wel fijn dat Vincent de volgende keer mee gaat!
  En fijn dat je nieuwe schoenen goed lopen, hopelijk deze week wat minder regen zodat je ze veel kan gebruiken.
  Voor jullie ook een fijne week!

 • Nicole

  Wat tof dat je een wagen van Stokke hebt gekregen!

 • Hilde

  Fijn dat jullie allebei zijn geslaagd voor nieuwe schoenen! 🙂
  Ben benieuwd naar je artikel over het nachtje hotel! 🙂
  Jij ook een hele fijne week!!

 • Leonie

  Goed dat je ’t er niet bij laat zitten en gewoon nog eens teruggaat mer Vincent!

  Wat een heeerlijke foto’s aan het begin van dit artikel!:)

 • jeapiebel

  Ik vind Sophia zo schattig op de foto’s en jullie ook samen. Mooi hardloopschoenen en zeer belangrijk dat het goed loopt. Hopelijk heeft Senna van het kinderfeestje genoten?

 • Deborah

  Naar zeg, dat bezoek bij de gynaecoloog. Goed dat je nog teruggaat en Vincent mee gaat nemen.

  Leuk om een kijkje te mogen nemen in jouw leven.

 • Daisy

  Hoop dat het de volgende keer beter gaat bij de gyn. Maar wat een leuke week heb je verder gehad! Heerlijk zo’n nachtje hotel om even goed uit te rusten en nieuwe schoenen zijn altijd fijn! (Zeker als ze zo lekker zitten ;))

 • Sheela

  Wat een ontzettend lieve foto van jou en Sophia! *smelt*
  Wij hebben hier ook veel regen gehad, helemaal zaterdag! Wij waren toen naar mijn schoonouders in Barneveld en het regende echt pijpenstelen onderweg! Wat rottig dat je moeite hebt voor jezelf op te komen, ik hoop dat je afspraak fijner zal verlopen als je man met je mee gaat. Ik heb dat soms ook nodig hoor, hij vraagt alles wat ik niet durf te vragen hihi!

 • Sabrina

  Ben benieuwd naar de Stokke kinderwagen en hoop dat het lukt om aankomend weekend met zijn tweetjes te zijn, heerlijk weekend zal het vast worden!

 • Nesrin

  Wat vervelend dat de afspraak bij de gynaecoloog zo ging, ik hoop dat het bij de volgende afspraak beter gaat.

  De kinderen samen zien spelen is zo mooi, ik snap goed dat je hier van geniet. Ook al ben ik uit de kinderwagen fase ik ben toch benieuwd naar deze wagen van Stokke. Een goede hardloopschoen is zó belangrijk, fijn dat je ze gevonden hebt.

 • Angela - Mama met passie

  Wat balen dat die gyn alleen maar doorging over anticonceptie! De volgende keer komt dat sowieso goed met Vincent. Verder een heerlijk weekje, maar inderdaad wat een vies weertje zo met die regen. En wat gaaf die wagen van Stokke! Ik ben benieuwd.

 • Rosanne

  Wat fijn dat jullie allebei geslaagd zijn voor nieuwe hardloopschoenen. Ze zijn inderdaad niet ’s werelds mooiste maar hé als je er beter door kan lopen is dat belangrijker toch?
  Een fijne nieuwe week Saskia!

 • Amy

  Wat vervelend dat je er voor je gevoel niet helemaal uitkwam met de gynaecoloog! Wat kan dat toch rot zijn, als een arts niet de moeite neemt om je echt te begrijpen. Hopelijk verloopt de volgende afspraak beter! Ik wens je een fijne week toe met veel rust, waarin jullie ook lekker samen wat kunnen gaan doen. Dikke knuffel voor jou meis!

 • Manon

  Ahwww sophia, ik smelt helemaal van haar

 • Iris

  Hier regende het helaas ook de hele week door, de wind was ook steeds prominent aanwezig. Balen!

 • Neelke

  Wat rottig van die gynaecoloog zeg, ik vind het heel goed van je dat je meteen een nieuwe afspraak hebt ingepland. Gelukkig zorgde Sophia dat je je snel weer beter voelde.

 • Heidi

  Wat een leuke week heb je gehad

 • Eva

  He wat vervelend dat die afspraak niet goed ging. Ik hoop dat het de volgende keer wel lukt! Fijn dat je een nacht hebt kunnen bijkomen. Ik hoop dat dat heeft geholpen!
  Nu hopen op beter weer zodat je vaker een rondje kunt maken op je nieuwe schoenen 🙂 Liefs!!

 • Galina

  Vervelende situatie bij de gynaecoloog. Toen het niet zo denderend met mij ging een paar jaar geleden heb ik iets soortgelijks meegemaakt met mijn destijdse huisarts. Zat ik daar uiteindelijk, 23 jaar en samen met mijn moeder bij de dokter omdat ik niet in staat was voor mezelf op te komen. Zo rot. Mooi om te zien dat je je zo herpakt en iets leuks hebt weten te maken van de rest van de week 🙂

 • Martina

  Hier team joolz, maar vind de xplory stiekem ook wel mooi. De kleintjes zitten in de stokke dacht ik nog wat hoger… Ben benieuwd!

 • Nathalie

  Wat stom bij de gyn, geen succes en en nog een rotgevoel ook!
  Slim om de volgende keer met je partner te gaan.

  Mooi van Stokke! Daar ga je vast veel plezier aan beleven!

 • suus

  Als jij bij de gynaecoloog niet onder woorden kan brengen wat je vraag is kun je niet verwachten dat je daar dan toch antwoord op krijgt.
  En ‘iets met hormonen wat niet goed zit’, dan snap ik juist wel dat er wordt gepraat over anticonceptie.
  Goed dat je een nieuwe afspraak hebt gepland maar je hebt nu zelf niks aan de vorige afspraak gehad en de tijd van de gynaecoloog gebruikt zonder dat iemand er wat aan heeft.
  Bottomline, niet zo klagen maar het bij jezelf zoeken

  • Saskia Hardeman

   Fijn dat jij er bij was en precies weet waar het over ging. Ik heb het wel degelijk gehad over hormonale depressies. Daarnaast bestaat er ook nog zoiets als een doorverwijzing. Als de arts die goed had gelezen was hij geeneens over anti conceptie begonnen. Twee kanten dus.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.