Mac Paint Pot Let’s Skate!
2 okt 2014 Beauty Make up 23

Mac Paint Pot Let’s Skate!

Bij mijn laatste bestelling bij Mac bestelde ik maar meteen een paint pot mee. Inmiddels hoor ik dit zo ontzettend vaak voorbij komen dat ik het toch maar eens zelf wilde uitproberen. En dat deed ik. Ik ging niet voor een huidskleur omdat ik niet indirect op zoek was naar een oogschaduwbasis. Ik ging voor een lichtroze kleur omdat dit mij perfect lijkt om enkel met een eyeliner te dragen! Vandaag Mac Paint Pot Time! Lees je mee?

Mac Paint Pot

Mijn eerste Paint Pot, van alles wat er over te horen en lezen valt moet dit wel heel bijzonder zijn. En ja, mijn verwachtingen waren dan ook vrij hoog. Want een Paint Pot is een absolute must have, en onmisbaar, als ik heel veel meiden, bloggers en youtubers mag geloven. Laten we ook maar snel verder kijken naar dit geliefde product van Mac!

Mac Paint Pot

Verpakking Mac Paint Pot

De verpakking is zoals de welbekende verpakkingen van Mac. Het deed mij erg denken aan de verpakking van de Mac Fluidline, alhoewel die volgens mij iets kleiner is. Op het doosje staat duidelijk aangegeven dat het om een Paint Pot gaat en dat het product in de verpakking 5 gram bevat.

Het product zelf zit in een glazen potje met zwarte draaidop, dit vind ik er altijd erg mooi uitzien. Op de achterkant staat aangegeven om welk product het gaat door middel van de naam. Ook kan je door het glazen potje de kleur van het product zien, altijd handig!

Mac Paint Pot

Op de site van Douglas vond ik de volgende informatie: “Pro Longwear Paint Pot is een uiterst gepigmenteerde oogschaduw op crèmebasis die langhoudend en kleurvast is. De oogkleur droogt op met een intense heldere finish en creëert een feilloze dekking zonder hard te worden. U kunt Paint Pot ook als basisoogschaduw voor een gladde en intense dekking van andere tinten gebruiken. De MAC oogschaduw is verkrijgbaar met crèmefinish of een glanzende afwerking.”

Mac Paint Pot

Mac Paint Pot

Swatches Mac Paint Pot Let’s Skate!

Als je van veel glitters en glans houdt zit je zeker weten goed met dit product. De glans is namelijk duidelijk aanwezig! Deze kleur is zoals je kan zien heel crème lichtroze met een mooie glans en veel glitters erdoor.

Mac Paint Pot

Mac Paint Pot

Mac Paint Pot

Mac Paint Pot Let’s Skate!

Ik denk dat dit de eerste review van een product van Mac is waar ik niet helemaal lyrisch over ben. Ik heb dit product een aantal keer gebruikt. En ja, hij blijft goed zitten. Ja, hij fungeert prima als basis. En ja, hij is mooi. Waarover ik heel iets minder enthousiast ben is dat er zo veel glitters in zitten dat het onder mijn oog gaat vallen en vervolgens mijn gezicht lichtelijk onder de glitters zit. Ik ben echt dol op glitters maar dit is dan net iets te veel. Ook vind ik een potje niet zo heel prettig (hygiëne), maar ik begrijp dat dit niet anders kan. Ik heb geprobeerd dit product te gebruiken met een kwast maar dit gaat niet heel gemakkelijk. Het beste is met de vingers. Wat ik zelf denk is dat ik dit product net in het verkeerde seizoen heb gekocht. Voor de herfst en winter is het iets te licht en glitterig maar voor de zomer zou het perfect kunnen zijn! Ik schrijf de Paint Pot zeker niet af maar wacht op het moment dat ik wat enthousiaster wordt. Ondanks dat ik niet wild enthousiast ben, wil ik toch nog eens andere varianten proberen!

Welke Paint Pot is jouw favoriet? Wat vind jij van Let’s Skate?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Felicia Rodrigues dos Santos

  Jammer dat je er niet helemaal tevreden over bent. Als highlighter lichtjes op je wangen aan te brengen lijkt hij me wel goed.

 • Marlissa

  Jammer, ik ga zelf toch voor de matte huidskleur variant om als oogschaduwbasis te gebruiken, zodat ik mijn oogschaduw makkelijker kan blenden. Voor de zomer lijkt hij mij ook mooier!

 • Danique

  Jammer dat de glitters over je gezicht verspreid worden, op de swatch ziet het er wel heel erg mooi uit!

 • Laura

  Hmm jammer dat je niet helemaal tevreden bent! Vind het wel fijn om te lezen dat je eerlijk bent. De swatch ziet er wel mooi uit.

 • Esmée

  Jammer van de nadelen, maar ik vind het kleurtje toch wel echt fantastisch. Het is ook echt een kleur die je voor meer dingen kunt gebruiken, dan alleen oogschaduw. x

 • Svenja

  Aaaah wat zonde dat je er niet zo enthousiast over bent. Zelf vind het er op de foto’s wel onwijs mooi uit zien. Maar begrijp jouw standpunt ook, teveel glitters is ook niet fijn!

 • Chinouk

  Ah ik snap je gevoel! Ik heb dat ook altijd met hele glitterende producten, ik kan daar niet zo goed mee overweg & het beland overal waar ik het niet hebben wil. Jammer, maar inderdaad wat je zegt, er komt zeker een moment dat je er wel lyrisch over zult zijn! Ik zou zelf ook nog weleens zo’n paint pot willen proberen, ik heb nu twee crème oogschaduws en vind beide best fijn!

 • Maroussia

  Ik vind dit eigenlijk wel een mooi product! Ik houd wel van glitters haha x

 • Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla

  Jammer! Het ziet er wel erg mooi uit maar snap wat je bedoelt met too much glitter.

 • Lucy | Beautylogics

  Jammer dat het niet zo makkelijk met een kwast aan te brengen is, ik vind vingers inderdaad ook nooit zo hygiënisch! Ben benieuwd naar een ooglook!

 • Valerie

  Hij ziet er erg mooi uit, maar jammer van het resultaat!

 • Milou

  Jammer dat de glitters zich verspreiden. Zonde, maar goede review!

 • Iris

  Het bekende glitterprobleem denk ik.

 • Manon

  Wat jammer van de glitters

 • Loes

  Zo op je huid ziet het er echt heel erg mooi uit, jammer dat het over je hele gezicht heen dwaalt, dat bederft het effect dan weer een beetje. De kleur vind ik erg mooi.

 • Ellemieke

  Ziet er wel goed uit qua kwaliteit maar wel balen dat het niet helemaal top was

 • Sara - Window On My Wardrobe

  Deze wil ik me zelf ook al een tijdje aanschaffen, het lijkt me zo’n goede basis om make-up looks of snelle looks mee te maken! Wel fijn dat je echt je eigen mening gegeven hebt, hier ga ik toch wel rekening mee houden

  X Sara

 • bymarlayne

  Jammer dat er zoveel glitters inzitten..

 • Teddy

  Jammer dat je er niet helemaal blij mee bent. Ik heb zelf painterly en die heeft geen glitters. Ik vind hem erg fijn werken!

 • Kim

  Wat jammer van al die glitters.. Ik zou nog wel eens een andere variant van de paint pots willen proberen net als jou!

 • Cheyenne

  Glitters op de ogen zijn top, op het gezicht iets minder; jammer!

 • Bouchra

  Ah jammer dat je er niet zo tevreden over bent, op de swatches ziet die er wel echt mooi uit!

 • Lisa's Beautybabbels

  Hmm, ja die glitters lijken me ook niet zo handig, wat jammer!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.