Look & Mini Review Essence All About Bronze
12 aug 2015 Beauty Make up 13

Look & Mini Review Essence All About Bronze

In de schappen van Essence zijn inmiddels nieuwe producten toegevoegd, waaronder dit bronze palette. Er is ook nog een Nude palette verkrijgbaar alleen heb ik inmiddels zo veel nude kleuren dat dit palette mij veel meer aansprak. De kleuren in het doosje vind ik er geweldig uitzien, laten we kijken of dit eenmaal aangebracht nog zo is! Topper, of kan je het beter in de winkel laten liggen?

Omdat er waarschijnlijk veel reviews gaan verschijnen van de nieuwe producten van Essence heb ik ervoor gekozen geen uitgebreide review te doen maar gewoon de swatches te laten zien en in het kort te vertellen wat ik van het palette vind. Ook plaats ik hieronder een look die ik maakte met het palette.

Essence All About Bronze

Dit zijn echt kleurtjes waar ik zelf al helemaal enthousiast van word. Eigenlijk zijn het kleuren die ook neigen naar een nude look, maar toch hebben deze net even dat beetje extra.

Essence All About Bronze

Essence All About Bronze

Ja, en dan de swatches! De bovenste foto is de bovenste rij uit het palette, en de onderste foto is de onderste rij uit het palette. De swatches zijn erg goed! Wel een beetje poederig maar als je de kwast gewoon goed aftikt, is dit geen probleem. Het poederige kan je vooral op de bovenste foto goed zien, daar heb ik de kwast niet goed afgetikt. Op de onderste foto heb ik voor het swatchen de kwast goed afgetikt.

Essence All About Bronze

Bovenstaande look maakte ik met het palette. Dit zijn echt kleurtjes die ik elke dag zou kunnen gebruiken. Het aanbrengen gaat prima, het blenden gemakkelijk en je draait er zo een mooie ooglook mee in elkaar.

Conclusie

Zoals je waarschijnlijk tussen de regels door al hebt kunnen lezen; ik vind het een ontzettend leuk palette. De kleurtjes spreken mij aan en het werkt gemakkelijk. Wat ik vooral handig vind is dat er acht kleuren in het palette zitten en dat je daarom gemakkelijk dit palette mee kan nemen op bijvoorbeeld vakantie. Je hebt dan maar een enkel klein palette nodig om jezelf elke dag te kunnen voorzien van een mooie zomerse look. En de prijs van 3,99 is al helemaal mooi meegenomen. Aanrader!

Wat vind jij van dit palette? Wat voor palette zou jij meenemen op vakantie?

handtekening-saskia

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Irene

  Mooie kleuren. Ik ga dit palette ook zeker aanschaffen! Thanks voor de review!

 • Els

  Fijn palette hoor! Mooie kleuren en staat je goed!

 • debby

  Wat een leukerd van een palette en dit soort palettes heb ik zelf het meeste in mijn bezit. Momenteel ben ik weer into mijn Too faced palette, die ik multifunctioneel vind dus ruimte scheelt in mijn tas.

 • Rosanne

  Wat een prachtig palette! Bedankt voor de swatches en jouw mening! Ik ben erg benieuwd en ga de volgende keer dat ik bij het kruidvat ben eens kijken.

 • Geertje- Stay At Home Mama

  Ik heb dit palette ook… Ik vind de producten van Essence altijd heel fijn! Mooie look heb je er van gemaakt!

 • Stephanie

  Wat een fijne palette! Deze spreekt mij inderdaad ook meer aan dan de nude palette, omdat ik dat al zoveel heb. Deze kleurtjes zien er prachtig uit en je kunt er mooie subtiele looks mee maken! En voor de prijs hoef ik ‘m al helemaal niet te laten liggen! 😉

 • Ilse

  Oeh, dit ziet er wel goed uit! Ik wist eigenlijk helemaal niet dat de oogschaduws van Essence zo’n goede pigmentatie hadden.

 • Sofie Katelijne

  Ziet er mooi uit!

 • Sanne

  Leuke kleurtjes!!

 • Iris

  Een erg mooi palette, ik weet alleen niet of de goudachtige kleur bij mijn huid met koele ondertoon past.

 • Manon

  Mooie look heb je ermee gemaakt, er zitten mooie kleuren in

 • Jouvence

  wat een mooi palette ♥

 • alexa

  ziet er goed uit en wat een mooie look heb je gecreëerd!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.