Liefdesbrief!
9 feb 2014 Lifestyle 20

Liefdesbrief!

Helemaal aan het begin toen ik net was begonnen met mijn blog vertelde ik al eens iets over Lovechock. Vandaag ga ik je niet opnieuw inhoudelijk vertellen over Lovechock, maar ga ik je wel vertellen over de ontzettend leuke Loveletter die Lovechock heeft bedacht!

Nog een paar dagen en het is alweer Valentijnsdag. Hartstikke leuk allemaal, maar toch ben ik van mening dat het niet perse Valentijnsdag hoeft te zijn om eens iets liefs te doen voor een ander! Lovechock is het hier mee eens en bedacht deze onwijs leuke liefdesbrief!

Lovechock Love letter

Gewoon even iets liefs tegen iemand zeggen, we doen het eigenlijk te weinig. In de drukte van alledag vergeten we om de mensen om ons heen te vertellen hoeveel ze voor ons betekenen. Lovechock wil iedereen aanmoedigen om vaker zomaar iets liefs te zeggen en geeft zelf een duwtje in de goede richting met de Loveletter. Een grappig maar vooral lief briefje dat in de verpakking van de repen zit. In de Loveletter staan verschillende liefdevolle boodschappen die de gever van de reep kan aankruisen. Daarnaast is er ruimte voor een persoonlijk berichtje. Een eenvoudige manier om te delen wat écht belangrijk is en waarmee Lovechock een trend hoopt te zetten. Spreek het uit en spread happiness inside!

lovchock loveletter

lovchock loveletter

lovchock loveletter

De hele stijl van Lovechock en hoe de brief is vormgegeven vind ik echt geweldig! De tekst is ook zo passend bij zo ontzettend veel situaties. Hoe leuk is het om iemand zo’n persoonlijke brief als dit te geven?

lovchock loveletter

lovchock loveletter

In elke verpakking van Lovechock waar een sticker op zit met de tekst “Loveletter Inside” zit een brief. Als de Loveletter het hart van de ontvanger niet verwarmt, dan doet de chocolade dat wel. Lovechock repen doen namelijk écht iets met je. Doordat Lovechock de cacaobonen niet brandt maar koud maalt, is deze chocola een natuurlijke bron van flavonoïden. Cacao bevat bijvoorbeeld triptofaan (stressverlagend en zorgt voor een vrolijk gevoel) en fenyletylamine, dat een opgewonden en aantrekkelijk gevoel geeft. Lovechock is vrij van melk, soya en gluten en wordt gezoet met kokosbloemnectar, dat laag glycemisch is en de bloedsuikerspiegel stabiel houdt. Ook de ingrediënten van de verschillende varianten bevatten voedzame stoffen als flavonoïden, vitaminen, mineralen en vezels. De chocoladerepen zijn verkrijgbaar in zes smaken: Pure & Nibs, Almond & Fig, Goji & Orange, Mulberry & Vanilla, Pineapple & Inca en Cherry & Chili.

lovchock loveletter

lovchock loveletter

lovchock loveletter

De brief vulde ik in voor mijn zus. Alleen het invullen van de brief vond ik al ontzettend leuk. Vooral omdat je er zo veel kanten mee op kan. Er is altijd wel een situatie te vinden waarmee je iemand kan verrassen met Lovechock inclusief Loveletter!

lovechock

Het initiatief van Lovechock om anderen te inspireren om zomaar eens iets liefs te zeggen vind ik ontzettend mooi bedacht en inspireert mij zeker! Ik kan wel tal van situaties bedenken om iemand een Lovechock met Loveletter te geven. Inmiddels heb ik dit dus ook al gedaan, en de reacties zijn ontzettend leuk en bijzonder. Succes gegarandeerd!

Lovechock inclusief Loveletter is te koop bij de reformwinkel en glutenvrije webshop.

Aan wie zou jij zomaar eens iets liefs willen zeggen?

handtekening-saskia

Dit artikel is in samenwerking met Lovechock

Doe jij mee aan de Bodie Boost winactie?

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • DQ

  Wat ontzettend leuk!X

 • Anouk

  Wat een super leuk bedacht!! Zelf zou ik het echt heel leuk vinden om zoiets te krijgen dus het lijkt me ook leuk om te geven

 • Whitney

  Super leuk! Ik vind valentijnsdag ook echt een commercieel gedoe.

 • Linda

  Wat een onwijs leuk initiatief, en helemaal fijn dat het geen melk, gluten etc bevat! Lijkt mij erg leuk om eens aan mijn vriend te geven 🙂

 • Healthy Mommy

  Wat leuk om te geven (en ontvangen)! Valentijnsdag laten wij altijd rustig voorbij vliegen, waarom op deze dag 5 euro meer voor bloemen neertellen of vertellen dat je partner de beste-, leukste-, mooiste en meest geweldige is? Neuh, dat doen wij liever spontaan. Je kan wel zien dat hier moeders (met jonge kinderen) online zien, gezien de reactie tijden. Ik heb helaas gewoon vroege dienst! 😉

 • Nicole

  Heel leuk initiatief!
  Ik hou er ook van om mensen te verrassen zomaar..

 • Geertje

  Wat een leuk idee! Zeker zo rondom Valentijnsdag! Ik zou zelf wel iets liefs willen zeggen tegen de mensen die altijd voor ons klaar staan!

 • Mijke

  Haha leuk. Ik vind Valentijnsdag eigenlijk stiekem wel leuk.

 • Femke

  Wat leuk! Zeker voor Valentijn!

 • Jaimy en Laura

  Wat super leuk!

 • Sylvia

  Awh, wat leuk! Denk dat ik er ook eentje ga sturen 🙂

 • Kissyfur

  Wat lief en wat n bijzondere smaken zijn er.

 • Luuke

  Wat lief en grappig! Ook aparte smaken..

 • Kim

  Wat leuk bedacht zeg!

 • Kim

  Ah wat leuk zeg!

 • Lisa's Beautybabbels

  Wat superleuk bedacht!

 • Kim

  Leuk om te geven!

 • Je zus:)

  Thanks!

 • Vianne

  Wat een ontzettend leuk idee! Het is altijd leuk om iemand zomaar te verrassen.

 • Hilde

  Dit vind ik echt awesome! 😀 Wat een ontzettend leuke manier om iemand te laten weten hoe belangrijk diegene voor je is! 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.