Kopen met korting
27 sep 2015 Lifestyle 5

Kopen met korting

Ik denk dat de meeste moeders het helemaal met mij eens zullen zijn als ik vertel dat kinderen best wat geld kosten. Nu vind ik zelf dat je het zo duur kan maken als je wil, maar dat het geld kost is een feit. Persoonlijk kan ik daarom goede kortingsacties ook wel waarderen. Zeker wat betreft de producten die je voor langere tijd nodig hebt voor baby’s vind ik een  fijne korting zeker niet verkeerd. Vandaag vertel ik iets meer over een website waar je terecht kan voor de allerbeste kortingsacties!

Er zijn tegenwoordig zo veel kortingsacties dat het nog best een klus is om alles in de gaten te houden. De website e-kortingscode heeft hier de perfecte oplossing voor door heel overzichtelijk alle kortingsacties te weergeven. Op de homepagina zie je direct al een aantal mooie aanbiedingen waar je direct gebruik van kan maken. Ook is er een gemakkelijke zoekfunctie om gericht te zoeken naar bijvoorbeeld een winkel of kortingsactie.

Aan de rechterkant van de homepagina zie je alle kortingsacties handig in categorieën verdeeld. Zo zijn er bijvoorbeeld de categorieën gezondheid & verzorging, elektronica, en kan je ook nog op sale zoeken. In de categorie baby & kinderen zijn bijvoorbeeld met regelmaat kortingscodes beschikbaar voor V&D. Ook zijn in deze categorie de kortingscodes voor bol.com te vinden. Helemaal handig om in de gaten te houden omdat er tijdens de bulk-tiendaagse ook de pampers in de aanbieding zijn! Zelf houd ik dit soort aanbiedingen altijd goed in de gaten omdat wij de komende jaren voor Sophia nog wel aan luiers gebonden zullen zijn. Dat is dan alleen maar mooi meegenomen als ik deze pampers dan ook nog eens met een korting kan kopen.

Tip om deze website eens goed in de gaten te houden. Zeker als je net zoals ik het fijn vindt om online aankopen te doen. Houd in de gaten dat de acties maar een aantal dagen beschikbaar zijn. En ach, als de code verlopen is, ga je gewoon weer op zoek naar een andere mooie kortingsactie 😉

Vind jij het ook zo fijn om met korting te shoppen? Ken jij deze website al?

Dit artikel is een advertorial.

Reacties

 • debby

  Ik hou van kortingen 🙂 Ik kende de site niet maar zag net al even snel leuke kortingen. Ik kijk uit naar het artikel van 11.00

 • Josan

  Eh je bent Nederlander dus je houdt van kortingen. Toch? Maar deze sites kende ik nog niet dank je wel voor de tips

 • Angèlique

  Ik shop graag met korting! Altijd fijn om geld te besparen.

 • Celine

  Wat handig zeg! Ik ben dol op kortingen!!
  Liefs, Celine

 • Els

  Ik ben dol op korting en die site kende ik nog niet dus ik ga even neuzen

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv