Kletsartikel.. (vakantie, komende winacties en zon!)
5 jul 2014 Lifestyle 19

Kletsartikel.. (vakantie, komende winacties en zon!)

Het is al weer een tijdje terug dat ik een kletsartikel heb geplaatst. Vandaag is het weer tijd! Aangezien er de komende tijd een paar kleine veranderingen gaan plaatsvinden op Twinkelbella ivm de vakantie zal ik jullie hier meer over vertellen. Ook bestaat mijn blog bijna een jaar! Dit gaat natuurlijk ook gevierd worden! In dit kletsartikel vertel ik jullie hier allemaal meer over! Lees je mee?

Vakantietijd!

Het is merkbaar dat de vakanties er weer aan komen. Bij mij op het werk zijn er al een aantal op vakantie geweest en mijn eigen vakantie komt ook steeds dichterbij! Voor mijzelf heb ik daarom nagedacht hoe ik het met bloggen wil doen komende periode. Ik haal heel veel voldoening uit hoe ik de artikelen nu in plan maar heb besloten om vanaf nu een enkele artikel per dag te plaatsen. Tot nu toe plaatste ik op maandag en woensdag een extra artikel, tot en met september wordt dit teruggebracht naar 1 artikel per dag. Ik vond het wel lastig hoor om deze keuze te maken maar ik weet dat in de vakantieperiode de bezoekersaantallen toch gaan verminderen. En daarom neem ik het er maar van om nu even rustiger aan te doen!

In september zal ik er dus weer vol tegenaan gaan. Mijn idee is dan ook om Youtube weer te gaan oppakken. Ik heb eerder een aantal filmpjes geplaatst maar wil hier een structuele dag van gaan maken om filmpjes te plaatsen. Hier ga ik nog even verder over nadenken, maar dit staat wel op de planning!

Hiep Hiep Hoeraa Twinkelbella (bijna) 1 jaar!

In augustus bestaat mijn blog 1 jaar. Wauw wat heb ik een geweldig blogjaar achter de rug! Ik had nooit gedacht dat het bloggen zou gaan op de manier waarop het nu gaat. Dat er zelfs mensen komen kijken op mijn blog vind en blijf ik bijzonder vinden! Om samen met jullie te vieren dat ik alweer een jaar aan het bloggen ben zullen er een aantal winacties plaats gaan vinden in de week van 21 juli tot en met 27 juli. In verband met onze vakantie heb ik dit een aantal weken eerder gezet. Ik verklap nog lekker niets maar kan wel zeggen dat er een aantal ontzettend leuke dingen in de planning staan!

Portugal Here We Come!

Het duurt nog een aantal weken maar ik kijk er al ontzettend naar uit dat we in het vliegtuig zitten naar Portugal. Eerder schreef ik hier een blogje over: klik. Voor Senna zal het de eerste vliegvakantie worden en dat is natuurlijk erg spannend! Zowel voor hem als voor mij 😉 Maar het komt vast helemaal goed. De komende weken gaan we gewoon lekker naar de vakantie toeleven en genieten van de zon! Nu ik dit berichtje typ zit ik lekker in de tuin in de zon met een drankje. En daar word ik zo gelukkig van!

Tot slot wens ik jullie allemaal een hele fijne vakantie! Doe allemaal voorzichtig en kom vooral veilig weer terug! Geniet er van!

Wat zijn jouw plannen voor de vakantie?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Oum Feerozah

  Wat gaaf! Portugal Pff ben jaloers haha, super leuk zeg!!

 • Natascha

  Wat een heerlijk vooruitzicht; Portgugal. Geniet ervan!

 • alexa

  oh Portugal is heerlijk en dat je minder gaat bloggen is heel erg begrijpelijk! ik ben benieuwd naar je win actie want twinkelbella is bijna 1 jaar, joehoe!

 • Laura

  Oeh wat lekker, naar Portugal! Heel veel plezier alvast! Ik ben ook al heel benieuwd naar de winactie.

 • Teddy

  heel veel plezier alvast in Portugal! Leuk artikel om te lezen 😉

 • Marloes

  Wat heerlijk dat je naar Portugal gaat. Geniet er lekker van! En groot gelijk dat je even wat minder gaat plaatsen. Fijne vakantie alvast!

 • Cindy H

  Wat fijn dat je vakante in zicht komt. Wel leuk om nog iedere dag een artikel te lezen.

 • Evelien

  Wat heerlijk dat je naar Portugal gaat. Daar moet je zeker van genieten!

 • Manon

  Wauw, al bijna weer een jaar! Gaat snel de tijd he haha. Heerlijk, naar Portugal op vakantie, ik zou daar ook wel eens heen willen!

 • Eline

  Een jaar is wel echt een mijlpaal! Leuk voor je hoor!!

 • Esther

  Fijn dat je zo’n artikeltje maakt. Super leuk dat je een jaar aan het bloggen bent en het nog steeds zo leuk vind! Geniet lekker van je vakantie ik Portugal! Liefs..

 • BeautyLife

  Leuk om te lezen! 🙂 Mijn blog bestaat in augustus ook 1 jaar, wat toevallig! xx

 • jouvence

  alvast heel veel plezier in portugal ♥

 • Kirsty

  Alvast heel veel plezier in Portugal!

 • Melissa

  Portugal lijkt mij geweldig om een keertje op vakantie te gaan & gefeliciteerd met je bijna blogverjaardag!

 • saskia

  Joh alweer bijna een jaar wat goed!!! ik feliciteer je dan hoor! en wat heerlijk dat je naar portugal gaat!

 • Nicole

  Fijn weer een kletspraatje!
  Wauw bijna een jaar.. super!

 • Esmée

  Een hele fijne vakantie toegewenst en alvast gefeliciteerd met je blogverjaardag. Mijn blog bestaat 10 juli 1 jaar en daar ben ik ook zo blij mee! 😀

 • Mandy

  Alvast gefeliciteerd met je 1 jarige bestaan! Veel plezier in Portugal.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.