IK MOET GEZONDER ETEN en VEEL KOKEN
8 aug 2020 Mama 1

IK MOET GEZONDER ETEN en VEEL KOKEN

Ik besef mij ineens dat het allemaal anders moet en vertel hoe ik dit ga doen. Verder weer een relaxte week zo in de vakantie, laat ik heel veel kook en eet inspiratie zien en vertel ik hoe wij deze zomer doorkomen. Heb je ook mijn laatste video (boodschappenshoplog) gezien? Kijk je mee?

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/6UgF7A8T53E” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Reacties

  • Naomi

    Ik snap best dat Sophia moe is, want dat zwemmen lijkt me best inspannend. Lekker relaxen dus thuis;).
    Dat boek wat jij luistert, heb ik vorige week gelezen. Vond het heel indrukwekkend. Als je dit soort boeken mooi vindt om te luisteren, vind je de boeken van Jan Siebelink misschien ook wel wat.
    Onlangs geplaatst door Naomi: Vakantie!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.