Hoe zie jij jezelf?
8 mei 2014 Overige 7

Hoe zie jij jezelf?

Een tijdje terug plaatste ik een blogje met de vraag wie ben jij? Ik vond het zo ontzettend leuk om op deze manier jullie beter te leren kennen dat ik hetzelfde idee nog een keer wil doen. Vandaag is de vraag alleen anders, namelijk: hoe zie jij jezelf?

Bron afbeelding

Iemand stelde mij eens bovenstaande vraag. En toen pas kwam ik erachter dat dit een vraag is die niet heel gemakkelijk te beantwoorden is. Voor mijzelf zijn de dingen die ik doe en denk zo vanzelfsprekend dat het best eens goed is om bij deze vraag stil te staan.

Ik zie mijzelf als iemand die graag anderen wil helpen en blij is als anderen blij zijn. Daarnaast wil ik graag dingen goed doen en heel veel leren. Ik houd van gezelligheid en mensen om mij heen maar heb soms ook van die momenten dat ik rustig wil nadenken en gewoon alleen wil zijn. Vertrouwen en eerlijkheid zijn twee dingen die ik ontzettend belangrijk vind. Heel veel relaties, of het nu vrienden, collega’s of familie zijn zouden gebaseerd moeten zijn op eerlijkheid en vertrouwen. Zonder deze twee wordt het allemaal een stuk lastiger. Verder word ik heel blij van mijn gezin, familie en vriendinnen, zij zijn het belangrijkst voor mij! In kenmerken zou ik mijzelf omschrijven als, hulpvaardig, leergierig, gelukkig en een denker.

Zo. Dit was over mij. Hoe zie jij jezelf?

handtekening-saskia

Doe jij ook mee aan de winactie?

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • kelly

  Wat een leuk berichtje..maar ook een lastige zeg! Ik zie mezelf als een veeleisend (van mezelf dan), bezige bij, maar gezellig peroon. Ik kan er slecht tegen als ik iets niet snap of niet weet. Ook vind ik net als jij eerlijkheid en vertrouwen de basis van een goede relatie met iemand. Ik zou mezelf omschrijven als een gecompliceerd, creatief en lief persoon.

 • Miranda

  Oei wat een lastige vraag. Even over nadenken..

  Ik zie mezelf als een vrolijk gezellig persoon.
  Ik hou van gezelschap en ben eigenlijk altijd vrolijk.

  Ik heb oog voor detail (tot vervelend aan toe voor mensen om me heen;)) en ben een planner en erg perfectionistisch. Ik neem geen genoegen met minder dan hoe ik het voor ogen had, dat is soms best lastig voor mezelf haha!

 • Sophie

  Leuk! Deze vraag kwam ook voorbij tijdens mijn studie (Psychologie). Ik blijf ‘m lastig vinden hoor! Ik zie mijzelf als lieve en zorgzame vrouw die graag anderen helpt en veel bezig is wat anderen over haar denken. Het iedereen zo goed mogelijk naar zijn zin maken, zelfs als het ten kosten van mij gaat. Daarnaast ben ik dol op gezelligheid, maar ik vind het ook heerlijk om een avondje alleen te zijn, en geniet ik van kleine dingen en mijn vriendinnen en familie 🙂

 • saskia

  goed artikel weer meid!! ja is een lastige vraag voor iedereen denk ik ook omdat er een verschil is tussen hoe je jezelf wil zien en hoe je jezelf ziet denk ik, in ieder geval voor mij! ik ben mega perfectionistisch in hoe ik wil zijn, maar hoe ik mijzelf zie verschilt daarvan omdat ik mijn hoge verwachtingen van mezelf niet waar kan maken! maar het is goed om er even bij stil te staan!
  Ik zie mezelf als een gezellig iemand die veel voor andere klaarstaat, die vriendschap hoog heeft staan en die dol op haar kids is en alles voor ze over heeft en daardoor zelfs over haar eigen grenzen gaat! ik ben niet heel geduldig merk ik de laatste tijd en dat zou ik wel willen zijn… verder sta ik wel eens te veel voor anderen klaar waardoor ik weer mijn eigen grenzen overschrijd.

 • TheBeautyMusthaves

  Leuk artikel. Hoe ik mijzelf zie, als een drukke spontane meid die geniet van het leven. Doe veel leuke dingen en probeer alles uit het leven te halen.

 • Petra

  Zo een lastige… In een aantal steekwoorden: spontaan, onzeker, goedlachs, perfectionistisch, zorgzaam, trotse mama, dolverliefd, ongeduldig , doener, prettig gestoord en gelukkig.

 • Mama van Jenthe (Kelly)

  Leuk om te weten. Ik zie mijzelf als een eerlijk en betrouwbaar persoon. Vertel je mij een geheim is hij bij mij in ieder geval veilig. Ben creatief, avontuurlijk, vrolijk maar ook een gevoelige meid, soms verlegen en soms weer spontaan (ligt aan de situatie denk ik) dat wisselt bij mij af. Ik hou van mensen om me heen en ik ben totaal niet graag alleen.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.