Review: Etos Rosemary & Fig (limited edition)
22 nov 2017 Beauty 4

Review: Etos Rosemary & Fig (limited edition)

Ik kan niet ontkennen dat het natuurlijk een leuk voordeel van mijn werk is om pakketjes te mogen ontvangen. Nog leuker is dat ik op deze manier kennis kan maken met nieuwe merken en producten. Zo heb ik bijvoorbeeld nog niet eerder de producten van het huismerk van Etos geprobeerd en was ik natuurlijk erg nieuwsgierig!

Onlangs kreeg ik een heerlijk pakket opgestuurd met de nieuwe Etos Rosemary & Fig producten. In een eerdere vlog kon je de unboxing van deze producten al zien. Bij het openen van het pakket rook ik al direct een geur waar ik blij van word. Echt een geur die bij de donkere dagen past! Sowieso ben ik dol op geuren waar vijg in verwerkt zit, dus dit komt goed uit. Hieronder zal ik de producten die ik ontving een voor een bespreken.

Etos Scented Candle

Rozemarijn is een aromatische, kruidige geur die verkwikt. Vijg is een zoete, warme geur met een voedende werking.

Etos Rosemary & Fig Scented Candle

Laat ik maar direct beginnen met het product waar ik heel enthousiast van werd en over ben! Namelijk de Rosemary & Fig Scented Candle. In de herfst houd ik er erg van om geuren in huis te hebben en brand ik graag geurkaarsen. Deze kaars kwam daarom ontzettend goed uit. De kaars heeft een warme en intense geur en kost € 6,99.

etos shower foam

Etos Rosemary & Fig shower foam

Een Shower Foam kan wat mij betreft niet ontbreken. Ik gebruik vrijwel niets anders meer en vind het erg fijn voor onder de douche.De foam heeft lekker veel schuim (zoals je van een foam mag verwachten) en een heerlijke geur. Deze Rosemary & Fig Shower Foam kost € 4,99/200ml

Etos Body Cream

Etos Rosemary & Fig Body Cream

Ook de Etos Rosemary & Fig Body Cream heeft een fijne en warme geur. Vooral in deze koude maanden is een Body Cream erg fijn en belangrijk. Dit product voedt de huid intensief en zorgt voor een zachte huid. De prijs van dit product is € 4,99/200 ml.

Etos Hand Cream

Etos Rosemary & Fig Hand Cream

Hand Creams heb je nooit genoeg denk ik altijd maar 🙂 Droge handen zijn namelijk niet fijn en een goede creme doet wonderen. Wanneer een creme dan ook nog eens een lekkere geur heeft is het natuurlijk helemaal top. Deze Rosemary & Fig Hand Cream zorgt voor zachte handen en trekt snel in. Prijs: € 3,99/75ml

Etos Rosemary & Fig Producten

Wat een heerlijke producten voor een mooie prijs! Wat mij betreft is de geur helemaal sluitend bij dit seizoen en de komende winter. Persoonlijk denk ik wel dat je van de iets warmere geuren moet houden. Wanneer je dit doet, is dit zeker weten een fijne lijn voor jou!

Heb jij al eens producten van het Etos huismerk geprobeerd?

Reacties

 • Manon

  Ik vind dit een heerlijke lijn, vooral de shower foam is fijn

 • Lindsey Beljaars

  Ah ik vind deze lijn heeerlijk!!

 • Christa

  Ik vind de Etos huislijk echt geweldig, maar deze kende ik nog niet! Ik denk dat ik deze ook maar op mijn verlanglijstje zet voor komende maanden.
  Wellicht dat het ook iets goeds doet voor ze gemoedstoestand.

 • Irma

  Mmm klinkt heerlijk deze collectie!
  Onlangs geplaatst door Irma: Het tweedehandsje van… Debbie!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv