Bloggers in het zonnetje!
12 feb 2015 Lifestyle 19

Bloggers in het zonnetje!

Omdat ik door jullie zo veel plezier heb in het bloggen wil ik eens iets terugdoen. Helaas kan ik jullie niet allemaal stuk voor stuk bedanken dus ben ik even in de statistieken gedoken en heb ik vijf bloggers eruit gehaald die de laatste twee maanden zeer regelmatig reacties op mijn blog hebben geplaatst. Juist de reacties die jullie plaatsen maakt dat ik blij word! Dus bij deze zend ik jullie allemaal een internetkus om te bedanken voor jullie lieve reacties en bezoekjes aan mijn blog! Ben jij benieuwd wie de laatste tijd de meeste reacties op mijn blog plaatste? Klik dan snel verder!

1. Linda Lifestyle By Linda

Op 1 staat Lieve Linda die ik heb leren kennen door het bloggen en ook een aantal keren heb ontmoet! Linda is een hele leuke meid die een blog heeft die zeker leuk is om te bezoeken! Vooral haar foto’s vind ik erg mooi en ik vind het knap hoe zij positief blijft ondanks dat zij chronisch ziek is.

2. Iris I Loves This

Iris maakt mij heel vaak blij met haar reacties op mijn blog! Zelf heeft Iris ook een blog waar zij over van alles blogt waar haar interesses liggen. Ook haar blog is zeker aan te raden om een kijkje te nemen. Ik vind het leuk dat zij echt verschillende en vernieuwende blogjes plaatst.

3. Manon Inspiired By Life

Ook Manon zie ik regelmatig verschijnen op mijn blog. Ik ken haar niet persoonlijk maar ze komt op mij over als een hele lieve en leuke meid. Haar reacties komen altijd heel oprecht over. De blog van Manon bevat voornamelijk beauty gerelateerde artikelen wat ik natuurlijk erg leuk vind!

4. Amy Twintig en nog wat

Amy zie ik ook regelmatig terugkeren op mijn blog. Ook lees ik haar blog regelmatig en het valt mij op dat we best veel gedeelde interesses hebben, leuk is dat!

5. Teddy A Beauty Day

Teddy haar blog heb ik van het begin af aan gelezen. Ik vind het erg leuk om te zien hoe haar blog aan het groeien is. Ook Teddy schrijft voornamelijk over beauty en ik neem met veel plezier regelmatig een kijkje.

Bedankt lieve allemaal en ik hoop dat ik jullie nog vaak hier op mijn blog tegenkom!

Ben jij iemand die regelmatig reacties achterlaat op blogs, of lees jij liever alleen?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Linda

  Zal ik dan ook maar als eerste reageren? Haha 🙂 Wat onwijs lief dat je ons zo in het zonnetje zet. Je blog is een heerlijk onstpanningsmomentje waar ik haast iedere dag even voor ga zitten. Hoop nog lang van je mooie blogjes te kunnen genieten en hopelijk tot snel!

 • Anouk

  Super leuk dat je zo een aantal bloggers in het zonnetje zet! Ik ga deze meiden eens even een bezoekje doen want ik ben wel nieuwsgierig geworden!

 • Whitney ♡ Whtnysworld

  Leuk om te lezen, ik laat graag reacties achter. Wel alleen als het echt zin heeft of eem blog die ik vaak bezoek en lees. Ik ken alle vijf de dames nog niet, dat is ook weer leuk om zo nieuwe blogs te ontdekken.

 • Marion

  Oh leuk! Ik ben ook fan van de blog van Linda! Ik reageer regelmatig of blogs. Soms als ik me niet zo lekker voel of weinig puf heb, dan reageer ik niet en lees ik alleen.

 • Sandra (beautybysandra)

  Super leuk om te lezen. Weer een aantal leuke nieuwe blogs om te volgen!

 • Amy

  Wauw, wat een verrassing om mijn naam in dit lijstje terug te vinden! Ik lees je blog met veel plezier dus laat ook graag af en toe reacties achter 🙂 De blogs van de andere dames ken ik echter helemaal niet, dus die ga ik snel bezoeken!

 • Amy

  Erg leuk dat je je trouwe bezoekers wat in het zonnetje zet, tof! 😀 ik ga hun blogs zeker eens bezoeken

 • Jenn

  Leuk dat je bloggers in het zonnetje zet 🙂

 • Manon

  Je bent ook echt heel erg lief! ik geniet elke keer weer als ik op je blog kom. Vooral je persoonlijke artikelen spreken mij heel erg aan en dat heb ik niet vaak. Lekker ontspannend! Ik zal zeker je artikels blijven lezen hoor! Veel liefs xxxxx

 • Milou

  Wat lief dat je die dames eens in het zonnetje zet, een erg leuk idee! Ik vind jouw reacties op mijn blog ook altijd erg leuk.

 • Eline

  Wat een leuk idee om de persoon met de meeste reacties in het zonnetje te zetten! Dit moet de ultieme waardering zijn 🙂

 • Shifra

  Wat leuk om die mensen eens in de spotlights te zetten! Een leuk bedankje! En leuk om te zien! 🙂

 • Cindy

  Wat lief van je! Ik ken maar 2 van de 5. Althans, “kennen”, via de blogs dan. Erg leuk dat je dit doet!

 • Iris

  Wat lief dat je me noemt! Ik zit hier echt te stuiteren.

 • beautifulday4makeup

  Wat leuk dat je hier aandacht voor hebt 🙂

 • angelique

  Wat leuk dat je dit doet!

 • Mama van Jenthe (Kelly)

  Wat een leuke blogs en lief.

 • Nina Simplynspecial

  Lief van jou om via deze weg een aantal van jouw lezers in het zonnetje te zetten 🙂 Ik vind het wel leuk om reacties te plaatsen. Mits ik DenK dat het iets toevoegt 🙂

 • Bertine

  ik kende ze nog niet allemaal, ik ga ze even langs!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.