(Bijna) een maand Bellavoir! Hoe gaat het?
18 nov 2021 Fashion Persoonlijk 2

(Bijna) een maand Bellavoir! Hoe gaat het?

Degene die mij volgen hebben het zeer waarschijnlijk meegekregen. Een paar maanden geleden besloot ik het roer om te gooien en een nieuwe onderneming te starten! Iets dat begon als een wens, en gaandeweg een hele vaste vorm kreeg. Inmiddels ben ik bijna een maand online met mijn Online Fashion Store genaamd Bellavoir. Zo geweldig! Zo blij! Maar: hoe gaat het nu eigenlijk met mijn nieuwe onderneming?

Het begon als een wens

Vaak krijg ik de vraag: hoe kwam je hier nou eigenlijk op? Waarom heb je een nieuwe start gemaakt? Nou.. ik kan daar zelf helemaal geen duidelijk antwoord op geven. De wens was er ineens. Wel had ik al heel lang het gevoel dat ik meer kan, en meer wil doen. Twinkelbella is voor mij geweldig om te doen en ik ben dankbaar voor alle bezoekers, contacten en natuurlijk de samenwerkingen die ik hierdoor krijg. Maar: ik wilde gewoon meer doen, meer kunnen, én iets doen dat mij veel voldoening zou geven.

Nadat het meeste op papier stond, veel was uitgewerkt en bedacht. Zijn we begonnen met het inkopen en de fotoshoots. Zelf ben ik degene die alles bedenkt voor Bellavoir en hiermee ook echt zelf alles beslis en leid, maar gelukkig hoef ik het allemaal niet alleen te doen. Dit proces was zo heerlijk om te doen, ik kan er uren over vertellen wat ik allemaal meemaakte en waar ik tegenaan liep. Maar: wellicht dat dit eens iets is voor een aparte blog 😉

Wat ik nog wel even wil vertellen is dat toen wij besloten helemaal voor Bellavoir te gaan, wij de keuze hebben gemaakt om alles zo professioneel mogelijk aan te pakken. Het was: of de keuze om het niet te doen, of de keuze om het wel te doen, maar dan wel zo perfect mogelijk! Bellavoir moet een feestje zijn om te bekijken, MAAR: het moet een nog groter feest zijn om een pakketje van Bellavoir te ontvangen! Voor mij persoonlijk is niets zo belangrijk als een tevreden klant

Bellavoir rokken

Een maand online !

Op 24 oktober 2021, een dag na mijn verjaardag, was het dan zover. Bellavoir was af, en kon online! Achter de schermen was dit keihard werken, nachten niet slapen van de adrenaline, en natuurlijk ook de spanning! Want, stel dat het niet loopt? Stel, dat ik de enige ben die heel enthousiast is, en niemand het leuk vindt? Wat als mijn wens niet groeit en ik het stop moet zetten?

Naast al die vragen heb ik altijd heel sterk gevoeld dat dit het gewoon is voor mij. Ja, ik zal wel een paar keer keihard vallen of stoten. En ja, het zal niet altijd perfect lopen. Maar mijn intentie om vrouwen blij te maken met mooie items, en hier ook een stukje liefde bij te geven, was veel groter. Aan alles heb ik altijd gevoeld dat dit voor mij de juiste keuze is.

Na de lancering van Bellavoir kon ik niet rustig thuis blijven wachten en ben ik de deur uit gegaan. Ik ben gewoon gaan wandelen. Ik wilde het even niet weten, bang om teleurgesteld te worden. Maar WOW, toen ik thuiskwam werd al direct duidelijk dat er duizenden bezoekers online waren geweest en dat mijn nieuwe onderneming heel lief en enthousiast werd ontvangen!

Waren er negatieve reacties? Weinig. Gelukkig. Die gaan er vast nog wel komen haha, daar ben ik realistisch genoeg voor om dat te weten. Ook al doe ik alles zo perfect mogelijk, je kan gewoon simpelweg niet altijd iedereen blij maken. Een van de negatieve reacties was dat er van een bepaald item niet genoeg foto’s waren. Dat is iets waar ik alleen maar van kan leren! En ik neem het mijzelf ook niet kwalijk. Wij hebben uren in de studio doorgebracht om de foto’s te maken, we hebben ons best gedaan.

Hoeveel bestellingen krijg je?

En dan nu de vraag die iedereen lijkt te stellen: hoe loopt Bellavoir? Krijg je veel bestellingen? Hoe veel dan? Om kort antwoord te geven: het gaat heerlijk! De positieve en blije reacties van mensen die een bestelling van ons mogen ontvangen, kunnen er echt voor zorgen dat ik vlieg haha. En natuurlijk, de ene dag krijg ik veel meer bestellingen dan de andere dag. Maar er zit een heel constante factor in, en daar ben ik onwijs dankbaar voor Ik merk wel dat veel van de mensen die bij Bellavoir bestellen, vaste volgers en lieverds van Twinkelbella zijn. Ook daar kan ik je niet van vertellen hoe blij en dankbaar mij dit maakt. Toch is natuurlijk mijn wens om Bellavoir nog groter te maken en nog veel en veel meer mensen blij te mogen maken!

Ik zie inmiddels dat ik al ontzettend veel heb geschreven haha! Dus ik maak er even een einde aan zodat jullie niet worden overspoeld met heel veel tekst. De strekking van dit verhaal is eigenlijk vooral: dankjulliewel voor jullie steun, liefde en gewoon alles! Zonder jullie had ik mijn droom nooit kunnen najagen!

Mocht je het leuk vinden om mij te volgen dan kan dit natuurlijk op Instagram. Ook op Facebook is het heel gezellig! Daar plaats ik meer updates door de dag heen. Kom je mij daar ook volgen?

Mochten jullie nog nieuwsgierig zijn naar bepaalde dingen, dan lees ik dit graag terug hieronder in de comments!

Heel veel liefs van mij voor jullie, Saskia.

Reacties

 • Marianne

  Hoi hoi
  Erg leuk je site. Alleen jammer maar tot maat l.
  Geen grote maten…
  Groetjes marianne

  • Saskia Hardeman

   Hoi Marianne,

   Dankjewel voor je reactie! Ja klopt.. Ik heb van de broeken (Bette Pants en Lotta wel maat xl). Hoe stom het ook is, de groothandel verkoopt bijna geen grote maten, het gaat vaak tot l of xl. Liefs Saskia

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.