Bell Air Flow # 711
20 aug 2013 Beauty Nagels 0

Bell Air Flow # 711

Je herkent vast en zeker wel dat een product je een eerste instantie niet aanspreekt. Dit had ik nou ook met deze paarse nagellak. Ik houd niet van paarse nagellak en daarom had ik deze maar ergens tussen de andere nagelakjes weggestopt, wat je waarschijnlijk wel kunt zien, want het flesje ziet er een beetje armoedig uit zo. Gelukkig probeerde ik dit lakje vandaag bij toeval uit, en WAUW!! Wat issie mooi!! Klik verder en ik laat het je zien!

Bell is een voor mij onbekend merk. Mijn zoektocht op internet leverde ook weinig op. En waar je het kan kopen? Geen idee. Waarschijnlijk in Polen want tijdens mijn zoektocht kwam ik op een poolse site terecht. Zelf kreeg ik deze nagellak bij de Glossybox Essentials en zoals ik al vertelde had ik hem eigenlijk al gelijk afgeschreven. Toen ik mij vandaag bedacht iets leuks te gaan doen met rose en paarse glitters was ik op zoek naar een paarse nagellak als basis. En daar kwam deze Bell Air Flow in de kleur 711 te voorschijn. Bij het opbrengen zag ik het al vrij snel, wat een geweldig mooie kleur! Het is paars maar ik ontdekte er ook licht iets van roze met blauwe tinten in.

DSC00565

Zoals ik vertelde wilde ik in eerste instantie deze kleur als basis gebruiken en daarover overheen iets met glitters doen. Maar dit heb ik maar achterwege gelaten. Deze kleur houd ik mooi op! De verpakking van deze nagellak vind ik prettig, doordat deze hoekig is ligt deze makkelijk in de hand. Het kwastje lakt prima. Deze lak heb ik in een laagje aangebracht en deze dekt goed. Bij deze nagellak heb ik de base & topcoat van de kruidvat gebruikt, de review kan je hier lezen. Toen ik de nagellak kreeg zat er een beschrijving bij waarin stond dat deze nagellak uniek is doordat het lucht zou doorlaten. Dit is niet echt meetbaar dus of dit product dit werkelijk doet, kan ik je helaas niet vertellen!

Naar mijn conclusie hoef je denk ik niet te vragen. Ik ben heel tevreden over dit mooie paarse nagellakje! En dat terwijl ik niet van paars houd! In nederland helaas niet te koop, maar wie weet ooit nog wel een keer..!

Heb jij weleens een lakje van Bell gebruikt en wat vond je hiervan?

xoxo Saskia

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.