A womans perfume tells more about her than her handwriting
18 aug 2013 Beauty Lichaamsverzorging 2

A womans perfume tells more about her than her handwriting

A womans perfume tells more about her than her handwriting
Christian Dior

Vandaag laat ik mijn favoriete geurtjes van deze zomer zien. Sowieso houd ik niet van hele zware geuren. De volgende geuren ga ik aan je laten zien:

 • Lacoste touch of sun
 • Eau de Zwitsal
 • Daisy Marc Jacobs
 • Davidoff Cool Water Game

Hieronder neem ik ze met je door. Kijk je mee?

Lacoste touch of sun

Lacoste Touch of Sun
Deze geur doet mij denken aan een lange dag op het strand en de geur van zonnebrand. Het flesje is volledig van glas en vind ik een rustige zonnige uitstraling hebben. Echt een heerlijke zachte geur! Het is een eau de toilette en in het flesje die ik zelf heb zit 50 ml. Deze kost rond de € 50,– Deze is helaas niet meer bij de parfumerie te koop maar wel op diverse webshops zoals www.parfumsuper.nl

Eau de Zwitsal

Eau de Zwitsal
Het liefst heb ik altijd een geur op maar bijvoorbeeld tijdens mijn werk heb ik liever geen heel overheersende geur, en dan draag ik Zwitsal! Zo’n lekkere subtiele zachte geur en totaal niet overheersend. Het flesje is vrij simpel maar dat geeft niet! Dat hoort ook wel een beetje bij de uitstraling van Zwitsal. Deze geur vind ik perfect als je een lekkere maar niet te opvallende geur wilt dragen. Regelmatig spray ik deze eau de toilette over mijn schone was, echt heerlijk! Deze geur is onder andere bij het Kruidvat te koop en kost voor 95 ml € 14,23

Daisy Marc Jacobs

DSC00411
Een van mijn lievelingsgeuren! Deze ruikt, hoe kan het ook anders, naar bloemetjes! De geur ruikt naar margrietjes en viooltjes en is zo lekker fris en zacht, echt onwijs lekker en zomers! De uitstraling van het flesje vind ik geweldig, zo speels en gewoon mooi. Alleen als accessoire  in de badkamer ziet het er al erg leuk uit . De prijs ligt voor 125 ml ongeveer rond de € 70,– en is te koop bij de parfumerie.

Davidoff Cool Water Game

Game
Mijn absolute favoriet!! Deze draag ik in de winter ook heel vaak. Omdat deze helaas al heel lang niet meer te koop is in de winkel heb ik zelfs een voorraadje thuis liggen. De geur is zo zonnig en fris, ik word er eigenlijk altijd gewoon heeeel erg vrolijk van! In de geur zit een mix van granny smith appel en citroen met exotisch fruit. Een flesje van 50 ml kost € 29,95 en is onder andere te koop bij www.parfumwarenhuis.nl

Ken je deze geuren? Welke geur voor de zomer is jouw favoriet?

xoxo Saskia

Reacties

 • Stephanie

  De Marc Jacobs geur is zeker een aanrader! Heb die zelf ook en ruikt heerlijk en fris.. Heerlijk zomergeurtje

 • Tessa

  Hey ik heb Zwitsal eu de toilette ook. Ik droeg hem heel vaak in de zomer dus nu ik hem opspuit denk ik aan de zomer, lekker!
  Hahaha
  groetjes!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.